"60 χρόνια ... 3 γενιές"

"60 χρόνια ...

3 γενιές ..."

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1961, σ’ ένα μικρό κρεοπωλείο στην αγορά του Άργους. Εκεί άρχισαν όλα και κυρίως η σχέση μας με την ποιότητα κρέατος και το σεβασμό προς τον καταναλωτή.
60 χρόνια και 3 γενιές μετά, το μαγαζάκι της Μπελίνου είναι ακόμα εκεί, και αποτελεί μέρος της οικογενειακής μας παράδοσης και κληρονομιάς!

Με πολύ μεράκι και σκληρή δουλειά, καταφέραμε να εξελίξουμε τον όμιλο ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ σε 10 πλέον εταιρείες οι οποίες απασχολούν πάνω από 300 εργαζόμενους.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών όπως εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, παρασκευή, διανομή, αποθήκευση και μεταφορά νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων.

Η φιλοσοφία μας

Στον όμιλο ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ, έχουμε σαν αρχή να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Κρατώντας μια ιδιαίτερα ευέλικτη στάση, έχουμε καταφέρει μακροχρόνιες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές, όπου έχουν αποδειχθεί  πολύτιμοι σύμμαχοι στην συνταγή της πετυχημένης πορείας μας.

Δεσμευσή μας, η καλύτερη δυνατή ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.

ΑΘΗΝΑ ✆ +30 210 4811875   ●  ΑΡΓΟΣ  ✆  +30 27510 69183

FOLLOW US